En av vårens starkaste hårtrender

Något annat som är en av vårens starkaste hårtrender är det som kallas "Wash and go", haha. Det kan man fixa med håroljan, som jag skrev lite om i detta föregående inlägg.

 Modell hos Alexander Wang



Kommentarer
Postat av: elin

Hej.



Jag har kollat runt på internet nu överallt och jag blir lite osäker för alla skriver olika. Jag färgade håret brunt för några veckor sedan. Från blondt(blekt osv) och istället för att göra en pigmentering innan så använde vi oss utav en färg med mycket rött i, så nu är mitt hår mera rödbrunt. och jag vill ha lite mer mörkblond/ljusbrun till sommaren för jag vill att det ska blekas fint i solen och se naturligt ut liksom. Och då undrar jag, hur får jag bort de röda pigmenten?



Jag skulle vilja prova nått färg schampoo/inpackning så jag slipper färga och slita så mycket på håret. Såg att det finns något som heter "revolon nutri color creme" och en sådan använde jag förut när jag hade platinablondt hår och ville få bort de gula. Finns det en sådan som tar bort rött? Men vilket/vilka produkter är bäst och vilka ska man välja?



Skulle vara såååå tacksam om jag fick ett svar.

2012-02-06 @ 19:46:21
URL: http://elinemeliae.blogg.se/
Postat av: Sanaz

Hej, jag har ett problem och fråga jag undrar om du kan hjälpa mig med? Skulle vara supersnällt!



Jag har naturligt mörkbrunt hår, så mörkbrunt man kan ha utan att det ser svart ut typ :)

Men jag har i flera år färgat det svart men nu har jag inte färgat det på ett halvår och vill gärna färga det mörkbrunt iställlet, för att få en mer livlig färg och glansigt och även täcka mina få grå hårstrån :(



Problemet är att många bruna färger brukar ha en rödaktig nyans som visar sig i ljuset. Så jag undrar om du vet någon hårfärg man kan köpa som inte har denna röda nyans? Eftersom jag får färga det ofta, i alla fall utväxten, så vill jag inte gå till frisören utan göra det själv.



Suuupertacksam för svar och hjälp!

mvh sanaz

2012-02-19 @ 15:53:51
Postat av: ebba

Jag har blekt mitt tunna, råttfärgade hår och nu är det nästan vitt. Fläckigt i hårbotten som skiftar i gult/vitt. Det var som tuggummi när jag tvättade det. Jag vet inte var jag ska ta vägen, det är s¨fruktansvärt!! Mitt ansikte passar inte alls i denna ljusa, vita färgen och jag önskar att jag aldrig hade färgat det utan haft kvar min utväxt. VAD SKA JAG TA MIG TILL?! Jag vill hellre ha som mitt råttfärgade utväxt då det passade mig mycket bättre med ansiktesfärgerna. SKA JAG FÄRGA DET? SLITER DET FÖR MYCKET? Är toning bättre? Vad är det för något egentligen? HJÄLP MIG, SNÄLLA!!!!!!!!! :( /Ebba

2012-03-24 @ 17:19:50
URL: http://ebbalindecrantz.blogg.se/
Postat av: annie

Hejsan! Jag har en fråga angående hårvård som jag tänkte att du kanske kunde svara på, som är frisör :D Det är så här att jag igår bleke massa ljusa slingor i mitt tidigare bruna hår. Det blev jättefint och jag är så nöjd! Frisören sa att behandlingen sliter mycket på håret och att jag därför borde ta hand om det extra nu. Hon rekomenderade mig att börja använda "Maroccan oil"... jag fick testa den och den var superbra och kändes verkligen vårdande. Men den kostar ju över 300 kr, vilket jag tycker är ganska mycket (fattig student, haha) så nu till min fråga: Det finns en olja från Proffs: "Proffs Maroccan oil". Vet du om det är stor skillnad i kvalitet på dem båda? Den sistnämnda kostar ju bara runt 40 kr. Borde jag investera i den dyra eller funkar budgetvarianten? Tacksam för svar! Kram!

2012-04-03 @ 13:38:49
URL: http://annieny.blogg.se/
Postat av: Becka

Hejsan! Jag undrar om du råder en att skaffa ombre om man har ljust hår. Är det svårt att sköta måste man färga utväxten ofta? Sen undrar jag om det är svårt att få till det snyggt för frisören är det lätt att misslyckas osv. Om man blir onöjd kan man färga över den mörka där uppe i blonda slingor då? Tacksam för svar

2012-08-06 @ 20:20:58
Postat av: rebecka

Hej! Vad roligt att halka in på en frisörblogg!
Jag driver själv en egen frisörsalong och har nyligen startat upp en ny organisation i salongen där jag jobbar inom hälsa & skönhet!
Ett jättebra sätt att få in extrapengar, ellr om man vill satsa stort och leva på detta!
Du verkar vara en jättepositiv och framåt tjej med intresse för skönhet, har jag rätt? Kontakta mig på [email protected] så kan jag berätta mer om detta erbjudande!
Ta hand om dig så hörs vi :) /Rebecka
hartrollet.se
[email protected]

2013-01-16 @ 15:07:02
URL: http://hartrollet.se
Postat av: rebecka

Skrev fel mail, [email protected] når du mig på!
:)

2013-01-16 @ 15:08:15
URL: http://hartrollet.se
Postat av: sandra

kika gärna in på min blivande frisörblogg:D
kram

2014-06-03 @ 19:56:34
URL: http://sandraullvin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Följ min blogg med bloglovin
Marielle


Välkommen till min frisörblogg!
(gamla mariellem.blogg.se)

Who am i then? En 18-årig driven & positiv finsk tjej som heter Marielle och älskar allt livets goda. Pluggar sista året till frisör. På min fritid umgås jag med mina nära & kära, shoppar, bloggar, festar, reser, fördriver tiden på ett café, gymmar i timmar och gillar såklart allt som har med frisör att göra.. mina mål härnäst är att ta körkortet & studenten, allt annat tar vi sen.


RSS 2.0